KUBO Companies

KUBO Group bestaat uit vier bedrijven die elkaar versterken en ondersteunen. Bij KUBO Group en haar dochterondernemingen staan we synoniem voor innovatie en duurzaamheid, en streven we voortdurend naar vooruitgang in de agrarische sector.

Meer over KUBO bedrijven

Bij KUBO Group geloven we dat duurzaamheid de kern vormt van ons succes en onze veerkracht op lange termijn. 

ESG: De drijvende kracht van verantwoord ondernemen 

In het snel veranderende landschap van de hedendaagse bedrijfswereld wordt de cruciale rol van ESG (Environment, Social, Governance) steeds prominenter. Bij KUBO Group omarmen we deze verandering en zien we ESG niet alleen als een verplichting, maar als een kans om onze betrokkenheid bij een duurzame toekomst te versterken. 

Meer over ESG

The Global Produce and Floral Show

Ontmoet KUBO Sustainable Greenhouses en HAWE Cultivation Systems op 17 tot en met 19 oktober tijdens The Global Produce and Floral Show!

Ontdek de toekomst van tuinbouw!

KUBO zal ook dit jaar aanwezig zijn op The Global Produce and Floral Show. Deze beurs is een toonaangevend internationaal evenement dat de nieuwste ontwikkelingen en trends in de groente- en fruitteelt, alsmede de sierteelt, samenbrengt. Het is dé plek waar professionals uit de hele wereld bijeenkomen om innovatieve oplossingen en technologieën te ontdekken en waardevolle connecties te maken.

Tijdens de beurs zal Laurens Mes van HAWE Cultivation Systems ook aanwezig zijn. Laurens staat klaar om u te informeren over onze geavanceerde teeltsystemen en hoe wij kunnen bijdragen aan uw succes in de tuinbouwsector.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en samen de toekomst van de tuinbouw te verkennen! Bezoek ons op onze stand en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Ontdek onze KUBO Group bedrijven